Casper

Den eldste katta vår. Født i 2002, og er Christian sin. Han fant vi i gamlelåven, hvor en delvis vill katt hadde født 5 kattunger. Kattemamman godtok noe nærhet av oss, så kattungene ble tamme og alle fikk nye hjem. En mer fantastisk katt enn Casper skal man lete lenge etter. En ekte gårdskatt som ALLTID er snill, selv om 3 unger henger i halen hans samtidlig (noe de absolutt ikke får lov til for oss voksne) / Den 15/2-16 sovnet Casper inn mens Ole Morten strøk på han, nær 14 år gammel. Det vil aldri noensinne finnes en katt til som Casper og han vil for alltid være med oss videre i hjertene våre. Hvil i fred Caspergutten våres <3 

Kitty
Snille, vakre Kitty er Stine sin pusekatt. Kom til oss september-2007,da en nabo ikke kunne beholde henne. Hun var da en bitteliten kattunge. Kitty fødte 10/7-08 fem små nøster, men er nå sterilisert . En kattunge fikk bli hos oss.
Kitty med kattungen som ble hos oss.
Kitty 30/1-10
Tiger
Tiger er Jørgen sin katt. Han er den førstefødte kattungen til Kitty. Han og 4 søsken ble født i senga til matmor og matfar 10/7-08, med Mari og Christian som gode fødselshjelpere. Han er også Kira sin beste lekekamerat.
Her er Tiger sammen sine søsken. Alle har vært heldige å fått gode hjem. Tiger er nr. 2 fra høyre.
Tiger 30/1-10
Tilla og Tulla
Da Gråpus måtte forlate oss, visste vi at Mari kom til å be om ny katt ganske fort.
Så 4/12-09 flyttet et søskenpar inn til oss. De er født i sept-09. Årsaken til at det ble to, var at når vi skulle se på dem, hadde den Mari trodde hun ville ha (Tulla), gjemt seg. Og da Mari satt med den andre (Tilla) på fanget, ble hun usikker. Dermed flyttet begge to inn hos oss. To søte frøkner som lagde litt liv i til og med "gamlefar" Casper.
Tilla 4 mnd.
Tulla 4 mnd.