Megarden`s Beyla Bernice

Beyla har vi beholdt fra vårt B-kull. Dette var vår første selvplanlagte kull og det ble en fantastisk bra gjeng. 

Beyla har vært vår stjerne fra dag 1. Fra sin først valpeutstilling har hun vært stort sett høyt plassert på de fleste utstillinger. Dette har selvfølgelig medført at hun er utrolig morro å reise rundt med og hun klarer fortsatt å hevde seg blandt de beste i en alder av 9 år og med 4 kull bak seg. 

Beyla er en ivrig hund og har masse energi. Arbeidsvillig og leken. Hun er den vi kunne sende med en jente på agilitykurs på sparket, når jentas egen hund ikke kunne delta lenger. Hun er den som sklir rett inn i en fremmed flokk med 14 hunder og 1 katt uten å bry seg, men som her hjemme mener kattene er til for å løpe etter. Hun er den som ikke bråker med noen og er trygg i stort sett alle omgivelser. Men, hun er selvfølgelig gårdshund. Går noen forbi gården, så forteller hun alle det. Hu kan si fra på 100 meters avstand i møte med andre hunder at hun er den tøffeste, men tusler deretter bare forbi. Hun er omtrent akkurat slik rasestandarden forteller at en gårdshund skal være <3

I løpet av sin karriere har hun hentet med seg 15 titler fra utstilling. Hun har blitt Årets hund flere ganger og Årets utstillingshund NKK. Hun er champion i 3 land og har vinnertiltler med seg både fra world winner, European winner og flere land i skandinavia. En mildt sagt fantastisk karriere. Beyla fikk sitt siste kull i 2020. I februar 2021 gikk hun over til å bli veteran ( 8 år) og på sin første utstilling etter bun ble veteran. kunne hun legge enda en tittel til rekken. Norsk veteranvinner 2021.